EN HELT NY VERDEN

EN HELT NY VERDEN

13912758_277787745931154_3730094795010861437_n

Hejsa derude.

Jeg prøver lige noget helt nyt.. og med nyt, mener jeg helt nyt! Det er virkelig svært pludselig at skulle få en hel ny blog op at køre! Jeg var pludselig så van til at det hele var lavet for mig på forhånd på bloggen. 🙂

Som I måske har opdaget, så er jeg endnu en af de populære mommybloggere! HURRA! Endnu en til den store samling. Men jeg er her kendt som Minvinkel, nærmere for andre også kendt som Fie. Jeg er 21 år gammel og gift med jordens dejligste mand, Mikkel. Vi er bosat i Randers og er begge studerende på Randers HF og VUC. Vi har været sammen i 4 år, og har sammen vores datter Haley på lige knap et år, og venter vores kommende søn “lillebror” til december – rettere sagt d. 15. december ved en hjemmefødsel. Mere om det senere!

Jeg har været blogger siden december 14′ og jeg elsker det! Jeg har været lidt rundt omkring på de forskellige bloghjemmesider, men nu er jeg her. Som helt egen herre – jeg styrer det hele. Og nu bliver jeg for good. 

Bloggen er baseret på ærlighed, kort og godt, og derfor vil der indimellem komme shitty opslag omkring livet og dets evige lussinger, ligesom der til gengæld også vil blive fyldt til randen med glædesopslag. Jeg lavede bloggen i sin tid for at få lidt ro fra hverdagen, for at få et frirum, en stemme. Så det har jeg her.

Jeg håber I bliver hængende lidt endnu – det kan kun gå fremad.. også selvom designet hænger lidt til den trælse side lige nu, jeg arbejder på sagen! Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang her. Det er bestemt ingen hemmelighed. I kan også følge bloggen på Facebook. 🙂


 Kærligt, Fie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN HELT NY VERDEN