8 tips til en budgetvenlig efterårsferie med børnene.

Det behøver ikke altid være en syg verden, vi lever i!

14199630_295615397481722_7845159347960172648_n

Det er IKKE alle mennesker der er utro! Nu bliver jeg fandme næsten rasende. Hvor bliver tilliden lige af?!  Jeg åbner bt.dk og det første jeg læser er følgende:

Buttenschøn har vild kemi med Mie Moltke: Men hans hustru derhjemme er helt tryg

Undskyld mig! Men det behøver ikke altid være en syg verden vi lever i, hvor alle mennesker er utro! Selvfølgelig kan hun da være helt tryg.  Jeg ved godt at der er nogen mennesker der er utro, men hvorfor behøver alle at blive klandret? Hvorfor behøver man at skulle gå rundt og være pisse nervøs hele tiden.. nærmest panisk bange. Jeg forstår det ikke.

Jeg har i hvert fald ikke sagt ja til min mand i medgang og modgang for at skulle tænke om han nu er utro, og sådan er jeg helt sikker på at Cana også tænker! Kan man nu ikke engang danse med en anden, uden at skulle mistænke den anden part for det ene eller andet? Jeg er uforstående. Virkelig. Man gifter sig/bliver kærester af en årsag, og det er da ikke, for at gå at være mistænksom hele tiden – men nærmere at elske hinanden, for better or worse. 

Jeg forstår godt at hun ikke tager det så tungt. Det er en dans for fanden. Det SKAL være lidenskabeligt. De skal sgu da tiltrække seere. Og det skal BT åbenbart også. Jeg kan slet ikke forstå behovet for at stille artiklen op sådan – som om at fordi én er utro, så skal alle passe på.

STOL PÅ DEN ANDEN PART. Hav’ lidt tillid! Det er alfa omega i et ægteskab. Nok har jeg kun været gift i 8 måneder – men det er også med manden i mit liv. Det behøver ikke altid være en syg verden, vi lever i! Jeg tror på “og de levede lykkeligt til deres dages ende..”. Og for søren hvor synes jeg det er synd, at det skal trampes til jorden, fordi nogen mennesker er utro.. og ikke mindst bliver skilt. Så taler statistikken åbenbart. Jeg synes det er dybt sørgeligt. Hermed ikke sagt at jeg skal blande mig i hvorfor folk bliver skilt – det er ikke min sag, men statstikken er næsten så høj snart, at ingen tror på sand kærlighed og tillid.

Håber I kan overleve dagens gylde fra mig! 🙂

Kærligst, Fie


Hvis du har lyst, må du gerne følge med på Facebook. 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 tips til en budgetvenlig efterårsferie med børnene.