EN HELT NY VERDEN

TRADITIONEN VANDT OVER FORNUFTEN

I går holdte vi Haleys 1 års fødselsdag og det gik over alle forventninger! Jeg havde brugt mange måneder på at forberede den store dag, som jeg jo syntes det var! Og det hele kørte bare så godt, og jeg er sikker på, at hun havde en helt fantastisk dag. Jovist forstår hun absolut ingenting, men hendes første fødselsdag var noget specielt, også selvom den faktisk blev holdt 9 dage før hendes fødselsdag.

En af de ting, som jeg spekulerede mest på i forhold til hendes fødselsdag var, om hun skulle have sin egen kage – I ved, sådan en gratkage de smadrer til ukendelighed og spiser måske 2-3 bidder af. Og JA! Selvfølgelig skulle hun det! Dog var den lavet i en mere babyversion med frugtmos indeni den. Selvom jeg nu var ret sikker på at hun var nok så ligeglad hvad der så var i den.

14081453_287275854982343_1370387079_n

Jeg havde lavet kagen med ganske almindelige lagkagebunde og smurt den med 100 % frugtmos fra Rema 1000. Indeni lagkagen var der friske jordbær og bananer og en ganske smule lagkagecreme. Den var overtrukket med lyserød flødeskum og glasur med blåbær på toppen. Blåbærene var nok det bedste ifølge Haley! Hun sørgede i hvert fald for at tømme toppen godt, før hendes hænder blev kastet ned i lagkagen, som havde hun ventet på den her dag i 100 år!

Det var et griseri. Der var kage.. UDOVER ALT. På væggen, på os, på bordet, på tøjet.. overalt! Og det lugtede! Haha! Men det var sjovt. Og det var det vigtigste. Traditionen blev ført videre!

14068197_10210690841094075_3892882252930702462_n

For os var det en selvfølge at hun skulle have sin egen kage! Det er en hyggelig tradition i begge vores familier og den skulle vi bare smide videre i rækken ved at lade Haley have sin egen. Men set i bakspejlet var det nok ikke så klogt. Vi havde en meget overtræt pige på sukkerchok der i frustrationer over ikke at kunne sove samt gråd kastede op inden sengetid. Ja, det var en hård dag for alle, men hun sov godt i nat. Det var en lang dag! ♥

Senere kommer der indlæg omkring selve dagen og en hel masse billeder. I går vandt traditionerne over fornuften! 🙂


Kærligst, Fie

Følg gerne bloggen på Facebook & Instagram.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN HELT NY VERDEN