Samsovning.. og hvad er det så lige?

Lækre must-haves til lillebror!

14462874_307456022964326_9178033293814080380_n

Indeholder affiliate links

Lille søde Liam.. Han er ikke engang født endnu, og han bliver allerede forkælet i hoved og røv! Er der noget vi herhjemme ikke går ned på, så er det babyudstyr. Det er vigtigt at vores mus har det bedste af det bedste, for mindre ville vi ikke selv have! Der er rigtig mange ting som er must-haves for mig, men der er 2 ting som jeg virkelig ikke ville være foruden! 1 ting jeg har været rigtig glad for, og en anden ting jeg VED jeg bliver lykkelig for! 🙂

 

Chicco Next2Me

Her har vi gjort klar til at Liam kan ligge tæt ved os. Han vil også komme til at ligge i vores seng!

Denne bedside-crip var noget af det som jeg ønskede mig allermest med Haley, men også én af de ting, som jeg aldrig fik købt, hvilket jeg fortryder meget, for hold nu op den er smart! En seng der kan sættes fast på siden af din egen seng. 100 % tryghed, 100 % tæt på. Det er let tilgængeligt når man skal amme, den kan slåes sammen og puttes i en taske og med rundt. Den kan køre på HJUL og derved tages med ind i stuen på ingen tid. Lillebror kommer til at ligge fantastisk ved siden af sin mor! Og så er han tæt på, det er det bedste. Jeg kan tage ham over i søvne nærmest og ligge ham til brystet! 🙂 Det kan godt virke som mange penge at give for en seng, men jeg er også helt sikker på at de er godt givet ud!

Faktisk er den på tilbud lige nu. Køb Chicco Next2Me her.

 

Mamamilla babynest

20160619_110021_1024x1024

Luksus babynests, det er det allerfedeste og skønneste der er designet til babyer! MamaMilla laver den lækre ovenstående babynest, og jeg er simpelthen vild med designet og ikke mindst at den er 100 % økologisk! Jeg havde en af deres andre modeller til Haley og jeg ville ikke være foruden denne gang heller. Lillebror skal også have en, jeg tænker det bliver den på billedet, for jeg tror vitterlig ikke, at jeg kan undvære den. Rettere sagt, jeg VIL ikke undvære den.

Den er så blød at ligge i, den kan være overalt, tages med overalt, beskytter baby mod at falde udover kanten. Den kan puttes i barnevognen, på sofaen, i sengen, i bedside-crippen (ja, I ved nærmest nu hvor vores skal være 😉 ). Den er bare praktisk og pisse nem at have med i bilen eller under barnevognen om nødvendigt! Jeg havde tit Haley til at ligge og sove i den på gulvet, mens jeg lige hoppede i bad. Jeg er skisme glad for at vi købte den.. og lillebror skal bestemt ikke snydes. 🙂

 

Kærligst, Fie


Hvis du har lyst, må du gerne følge med på Facebook. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Samsovning.. og hvad er det så lige?